Autobedrijf Seldenrijk, Harderwijk

Seldenrijk Auto’s uit Harderwijk vroeg ons om een zuinige airconditioningsinstallatie voor vier kantoren. De beste oplossing hiervoor was een cassettemodel airconditioning in ieder kantoor. Alle vier konden deze worden aangesloten op één buitenunit.

In de cassettemodellen van Toshiba zit een warmtepomp, zodat de airco’s kunnen koelen en verwarmen. Door de innovatieve inverter-techniek van Toshiba mogen deze airco’s tot de meest energiezuinige topklasse worden gerekend.

Bovendien kent deze airconditioning een A++ label voor verwarmen. Ook voor koelen wordt een goed rendement behaald. Hierdoor komt deze airco in aanmerking voor de EIA Energie Investerings Aftrek).

Tijdens montage moest er rekening worden gehouden met het bedrijf, wat uiteraard gewoon in bedrijf was tijdens de installatie. De montagetijd was ongeveer 8 dagen.

Tot slot werden de airco’s op de juiste manier ingeregeld. Eén keer per jaar wordt er controle en onderhoud uitgevoerd, om een optimale werking en rendementen te waarborgen. Ook een Toshiba airconditioning kopen? Lees hier verder

Vrijblijvend en deskundig advies op maat

Bij Airco32 bent u aan het juiste adres voor een vaste airconditioning, in uw woning, winkel of kantoor. Vanaf passend advies tot professionele plaatsing van uw airconditioning. Ontdek hier binnen enkele minuten welke airco bij u past. Gratis en vrijblijvend.

Begin hier

Een passend advies voor een optimaal binnenklimaat? Vul het contactformulier in.