Plafondmodel airco van TOSHIBA

Een plafondmodel airconditioning van TOSHIBA is uitermate geschikt voor winkelpanden, vergaderruimten en kantoren. Dit model is ideaal voor het koelen en verwarmen van grotere ruimten. Vandaar dat de plafondairco weinig in woonhuizen wordt toegepast. De voordelen op een rij:

  • Elegante en gestroomlijnde modellen
  • Airco met groot bereik en optimale luchtverdeling
  • Zeer stille airconditioning 

Check hier onze overige vier modellen:

Cassettemodel airco | Wandmodel airco | Vloermodel airco | Kanaalmodel airco

Waarom een plafondmodel airco?

Een plafondmodel airco, oftewel een plafondonderbouw airco, is een strak vormgegeven model TOSHIBA. Een model dat gezien mag worden in bijvoorbeeld horecagelegenheden, sportscholen en winkels.

Snel warme voeten

Dankzij de grote blaasopening is de warme lucht in no-time bij de vloer, ondanks de plaats aan het (hoge) plafond. Dat betekent snel aangenaam warme voeten in de winter.

Ontdek de 10 voordelen van airconditioning

Zuinig met energie 

U zult denken dat een airco, die kan koelen én verwarmen, een energieslurper is. Maar niets is minder waar. Alle plafond aircomodellen die Airco32 aanbiedt zijn voorzien van zeer zuinig A-energielabel.

Inverter techniek

Wist u dat onze modellen zelfs zo zuinig zijn dat ze minder verbruiken dan een HR-ketel op gas? Dit is mede te danken aan de speciale inverter-techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat uw plafondmodel airco een constante, stabiele temperatuur heeft.

Gemakkelijke reiniging

Daarnaast is dit model eenvoudig te reinigen. Het enige wat u zelf hoeft te doen, is het luchtfilter af en toe afspoelen onder de kraan. Daarnaast kennen de plafondairco’s van TOSHIBA een zelfreinigende functie.

Vragen? Neem contact op

Vrijblijvend en deskundig advies op maat

Bij Airco32 bent u aan het juiste adres voor een vaste airconditioning, in uw woning, winkel of kantoor. Vanaf passend advies tot professionele plaatsing van uw airconditioning. Ontdek hier binnen enkele minuten welke airco bij u past. Gratis en vrijblijvend.

Begin hier