Kanaalmodel airco van TOSHIBA

Het fluisterstille kanaalmodel airconditioning wordt helemaal uit het zicht ingebouwd. Alleen het rooster in het plafond zit in het zicht en geeft gekoelde, verwarmde, ontvochtigde en gereinigde lucht. Het kanaalmodel airco van TOSHIBA kan alles.

De voordelen op een rij:

  • Bijzonder compact model (slechts 21cm inbouwhoogte nodig)
  • Geheel uit het zicht ingebouwd
  • Perfect binnenklimaat en fluisterstil

Check hier onze overige vier modellen:

Cassettemodel aircoWandmodel airco | Vloermodel airco | Plafondmodel airco

 

Optimaal klimaat en onzichtbaar

Alle kanaalmodellen airconditioning van Airco32 zijn gericht op maximaal comfort en flexibiliteit. U bent verzekerd van een perfect binnenklimaat als u voor het kanaalmodel kiest. Dit model doet alles voor een ideaal klimaat. In alle standen gaat deze TOSHIBA airco spaarzaam om met energie. Daarnaast worden alle leidingen worden onzichtbaar weggewerkt. Alleen het aangename klimaat verraad de aanwezigheid van de airco.

Verschillende bedieningsmogelijkheden

Ideaal is de vaste afstandsbediening met talloze mogelijkheden. Draadloze bediening is ook mogelijk. Denk hierbij aan bediening via een infrarood afstandsbediening of via WiFi op uw smartphone of tablet.

Ontdek welke airco bij u past

Kanaalmodel is allemansvriend

Eigenlijk is de kanaalmodel airco een allemansvriend. Hij is prima geschikt voor kleinere ruimten (denk hierbij aan een hotelkamer, een keuken of werkkamer). Doordat de binnendelen van de kanaalairco aan elkaar worden gekoppeld, kan dit type grote oppervlakten bestrijken binnen één of meerdere ruimten. Alles wat u nodig heeft is een geringe ruimte boven een (verlaagd) plafond.

Zuinig met energie

U zult denken dat een airco, die kan koelen én verwarmen, een energieslurper is. Maar niets is minder waar. Alle kanaalmodellen airconditioning die Airco32 aanbiedt zijn voorzien van zeer zuinig A-energielabel.

Inverter techniek

Wist u dat onze modellen zelfs zo zuinig zijn dat ze minder verbruiken dan een HR-ketel op gas? Dit is mede te danken aan de speciale inverter-techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat uw plafondmodel airco een constante, stabiele temperatuur heeft.

Vrijblijvend en deskundig advies op maat

Bij Airco32 bent u aan het juiste adres voor een vaste airconditioning, in uw woning, winkel of kantoor. Vanaf passend advies tot professionele plaatsing van uw airconditioning. Ontdek hier binnen enkele minuten welke airco bij u past. Gratis en vrijblijvend.

Begin hier

Vragen? Airco32 staat voor u klaar