cassette model airco

Welke airco past bij mij?

Een airconditioning schaf je niet iedere dag aan. Wij begrijpen dat u een weloverwogen keuze maakt waar u nu en in de toekomst wat aan heeft. Airco32 denkt graag met u mee. Ontdek hier welke airco bij u past, of lees verder.

Optimaal comfort met één apparaat

Als u het woord airco hoort, denkt u misschien aan verkoeling in de zomer. Wist u dat airco’s tegenwoordig ook als verwarming worden gebruikt?

Zeker nu er in deze tijd nieuwbouwwoningen alleen nog maar zonder aardgasaansluiting worden gebouwd, is elektrisch verwarmen noodzakelijk. In dit geval is ook de Estia warmtepomp een mooie optie voor een ideaal woonklimaat.

Duurzaamheid en airconditioning

Wij verkopen uitsluitend het merk TOSHIBA. Dit merk levert hoogwaardige kwaliteit airconditioning. Ook zetten zij zich in voor een duurzame toekomst. Wij van Airco32 staan hier 100% achter. De modellen van TOSHIBA worden steeds inventiever qua zuinigheid, wat het milieu ten goede komt.

Inkijkje in de techniek

Een installatie van airconditioning bestaat uit drie basisdelen: het binnendeel, het buitendeel en de afstandsbediening. Dit geldt voor al onze modellen, zowel de wandmodel airco, de plafondmodel airco, het vloermodel airco (ook wel consolemodel genoemd), de cassette airco en de kanaalmodellen airconditioning.

 

Slechts één buitendeel nodig

Een andere overeenkomst tussen deze modellen is dat er tot vijf binnendelen slechts één buitendeel nodig is. Ideaal dus als u in meerdere ruimtes (bijvoorbeeld meerdere slaapkamers in uw woning) een airco wilt. Dit heet ook wel een multi-splitsysteem. Een single-split systeem staat voor één binnendeel en één buitendeel.

De modellen vaste airco

Maar wanneer kiest u welk model vaste airconditioning? Airco32 verkoopt wandmodellen airconditioning die uitstekend zijn voor particulier en klein zakelijk gebruik. Lees verder over het wandmodel airco.

Grotere oppervlakten

Het plafondmodel daarentegen is weer geschikt voor grotere oppervlakten, bijvoorbeeld een winkelpand of eetgelegenheid. Lees hier meer over het plafondmodel airco.

Onzichtbaar kanaalmodel

Wilt u één of meerdere grote oppervlakten verkoelen of verwarmen en geen apparaat zichtbaar aan het plafond of wand? Dan is het kanaalmodel airco wellicht wat voor u. Hierbij zijn alleen de roosters zichtbaar.

Klein maar fijn

Het vierde model dat wij verkopen is onze benjamin. Het vloermodel airco oftwel consolemodel is ideaal voor kleine ruimten waarbij hinderende factoren een rol spelen. Denk hierbij aan een schuin dak.

Cassette airco voor iedere situatie

Het compacte cassettemodel airconditioning past zich aan ieders wens aan. Met talloze voordelen, zoals optimaal instelbare luchtverdeling en vele bedieningsmogelijkheden.

Meer informatie?

Neem contact op en maak een afspraak. Vul hieronder onze keuzehulp airconditioning in.

Vrijblijvend en deskundig advies op maat

Bij Airco32 bent u aan het juiste adres voor een vaste airconditioning, in uw woning, winkel of kantoor. Vanaf passend advies tot professionele plaatsing van uw airconditioning. Ontdek hier binnen enkele minuten welke airco bij u past. Gratis en vrijblijvend.

Begin hier
 • 1 . Wand airco
 • 2 . Plafond airco
 • 3 . Kanaal airco
 • 4 . Vloer airco
 • 5 . Cassette airco

1. Wand airco

Wandmodel airco van TOSHIBA

Een wandmodel airconditioning van TOSHIBA is ideaal voor kleine ruimtes, zoals een slaapkamer of kantoor. Deze modellen worden op een strategische plek tegen de wand gemonteerd. Zo zorgt uw airco wandmodel voor een ideale verdeling van de lucht.

De voordelen op een rij:

 • Compact model: strakke vormgeving
 • Voor koelen en verwarmen
 • Bediening via infrarood of wifi

Lees meer …

2. Plafond airco

Plafondmodel airco van TOSHIBA

Een plafondmodel airconditioning van TOSHIBA is uitermate geschikt voor winkelpanden, vergaderruimten en kantoren. Dit model is ideaal voor het koelen en verwarmen van grotere ruimten. Vandaar dat de plafondairco weinig in woonhuizen wordt toegepast.

De voordelen op een rij:

 • Elegante en gestroomlijnde modellen
 • Airco met groot bereik en optimale luchtverdeling
 • Zeer stille airconditioning

Lees meer …

3. Kanaal airco

Kanaalmodel airco van TOSHIBA

Het fluisterstille kanaalmodel airconditioning wordt helemaal uit het zicht ingebouwd. Alleen het rooster in het plafond zit in het zicht en geeft gekoelde, verwarmde, ontvochtigde en gereinigde lucht. Het kanaalmodel airco van TOSHIBA kan alles.

De voordelen op een rij:

 • Bijzonder compact model (slechts 21cm inbouwhoogte nodig)
 • Geheel uit het zicht ingebouwd
 • Perfect binnenklimaat en fluisterstil

Lees meer …

4. Vloer airco

Vloermodel airco van TOSHIBA

Dit model airconditioning is met zijn praktische afmeting voor iedere ruimte geschikt. Heeft u een werkkamer op een warme zolder onder een schuin dak? Dan is dit vloermodel, oftewel consolemodel airco, van slechts 60×70 cm een uitstekende keuze.

De voordelen op een rij:

 • Geschikt voor onpraktische ruimten
 • Dubbele uitblaasfunctie
 • Met comfort sleep functie

Lees meer …

5. Cassette airco

 

Cassette airco van TOSHIBA

Het compacte cassettemodel airconditioning past zich aan ieders wens aan. Dit model is geschikt voor zakelijk en particulier gebruik en geschikt voor allerlei soorten ruimtes. Van woonkamer tot praktijkruimte. Van hotelkamer tot kantoor.

De voordelen op een rij:

 • Optimaal instelbare luchtverdeling
 • Talloze bedieningsopties
 • Meer dan alleen koelen en verwarmen

Lees meer …