Waarom een airco kopen?

Vaak denkt u bij het woord airconditioning aan verkoeling in de zomer. Maar niets is minder waar. Alle airco’s van TOSHIBA bieden ultiem comfort: van koelen in de zomer tot verwarmen in de winter. De tien belangrijkste voordelen op een rij:

Ontdek welke airco bij u past

1. Airco kan uw verwarming vervangen

Gebruikt u uw airco voor verkoeling en verwarming van uw ruimte(n). Op deze manier bespaart u op het steeds duurder en kostbaarder wordende aardgas.

2. Een airco is zuinig en duurzaam

De moderne airco’s van TOSHIBA zijn geen energieslurpers. Alle airco’s hebben een zuinig energielabel. Goed voor mens en milieu.

3. Niet alleen maar koelen en verwarmen

Een airco is multifunctioneel. Het apparaat kan niet alleen koelen en verwarmen, maar zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Daarbij hoort ook het filteren en ontvochtigen van de lucht.

4. Helpt goed tegen allergieën

U ademt gereinigde lucht! Een schoon en onderhouden airconditioning houdt pollen en andere externe allergenen buiten de deur. Goed tegen hooikoorts en andere seizoensgebonden allergieën dus.

5. Een constante temperatuur

Alle airco’s houden de temperatuur constant, wat zorgt voor optimaal wooncomfort, slaapcomfort en een aangenaam werkklimaat. Er wordt zelfs gezegd dat een airco de werkprestaties verbetert!

6. Gemakkelijke installatie

Binnen enkele uren wordt uw airconditioning bij u thuis of werk geïnstalleerd. Grootschalige hak- en breekwerkzaamheden zijn niet nodig.

7. Besparing door gerichte verwarming

U kunt besparen op stookkosten doordat u gericht per ruimte verwarmt of koelt. In ruimten waar u zich weinig tot niet bevindt, zet u de airconditioning gewoon uit.

8. Relatief lage investering

De aanschaf van een airco wordt vaak gezien als luxe en duur. Echter, de investering voor een airco is relatief laag. Bovendien kunt u uw investering (deels) terugverdienen, door op stookkosten te besparen.

9. Mooie designs

Vandaag de dag kennen alle airco’s, van plafondairco tot het vloermodel, van kanaalmodel tot wandmodel airco een prachtig design. De modellen zijn strak en mooi vormgegeven. Helemaal geen straf om tegenaan te kijken!

10. Laagdrempelig onderhoud

Naar de modellen van Airco32 heeft u geen omkijken qua onderhoud. De techniek staat hierin voor niets. De TOSHIBA airco’s zijn zelfreinigend. In combinatie met periodiek onderhoud van Airco32 heeft u lang plezier van uw airco.

Welke airco past bij u?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een vaste airconditioning, in uw woning, winkel of kantoor. Vanaf passend advies tot professionele plaatsing van uw airconditioning. Wij bieden diverse modellen. Ontdek de verschillen en welk model bij uw situatie past:

Wij verzorgen een aangenaam woonklimaat van a tot z. Onze ervaren adviseurs en monteurs staan tot uw beschikking. Vragen of opmerkingen?

Neem contact op

Vrijblijvend en deskundig advies op maat

Bij Airco32 bent u aan het juiste adres voor een vaste airconditioning, in uw woning, winkel of kantoor. Vanaf passend advies tot professionele plaatsing van uw airconditioning. Ontdek hier binnen enkele minuten welke airco bij u past. Gratis en vrijblijvend.

Begin hier