Cassette airco van TOSHIBA

Het compacte cassettemodel airconditioning past zich aan ieders wens aan. Dit model is geschikt voor zakelijk en particulier gebruik en geschikt voor allerlei soorten ruimtes. Van woonkamer tot praktijkruimte. Van hotelkamer tot kantoor.

  • Optimaal instelbare luchtverdeling
  • Talloze bedieningsopties
  • Meer dan alleen koelen en verwarmen

Airconditioning kopen?

Check hier onze overige vier modellen:

Wandmodel airco | Vloermodel airco | Plafondmodel airco | Kanaalmodel airco

 

Schone en gereinigde lucht

Deze airconditioning doet meer dan koelen en verwarmen alleen. Deze cassette airco kent een handig inwendig filtersysteem wat eenvoudig te reinigen is. Dit filtersysteem, het woord zegt het al, filtert de lucht. U bent verzekert van schone lucht in uw ruimte.

Het oog wil ook wat

Het cassettemodel springt niet meteen in het oog. Dit komt doordat het grootste gedeelte wordt ingebouwd in een verlaagd plafond of een systeemplafond. Alleen het zeer platte uitblaaspaneel, dat bovendien voor een optimale luchtverdeling zorgt, blijft in het zicht.

cassette model airco

Bedieningsmogelijkheden voor ieder wat wils

Bij deze cassette airco heeft u de keuze uit verschillende bedieningsmogelijkheden. Draadloze of vaste bediening is beide mogelijk (bijvoorbeeld op wifi of infrarood). Wenst u eenvoudige bediening of liever zo uitgebreid mogelijk? Wat uw keuze ook is, gebruiksvriendelijkheid is het uitgangspunt. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Duurzaam de toekomst in

Dat een airconditioning energie verbruikt, is algemeen bekend. Daarom doet TOSHIBA zijn uiterste best om airco’s te ontwerpen die passen bij een duurzame gedachte. Door de inverter techniek wordt de temperatuur stabiel gehouden. Hierdoor hoeft de cassettemodel airco bijna nooit op vol vermogen te werken. Wist u dat de cassettemodel airconditioning zelfs zuiniger is bij verwarmen dan een cv-ketel op gas? Spaarzaam met energie dus!

Vrijblijvend en deskundig advies op maat

Bij Airco32 bent u aan het juiste adres voor een vaste airconditioning, in uw woning, winkel of kantoor. Vanaf passend advies tot professionele plaatsing van uw airconditioning. Ontdek hier binnen enkele minuten welke airco bij u past. Gratis en vrijblijvend.

Begin hier