Wandmodel airco van TOSHIBA

Een wandmodel airconditioning van TOSHIBA is ideaal voor kleine ruimtes, zoals een slaapkamer of kantoor.

Deze modellen worden op een strategische plek tegen de wand gemonteerd. Zo zorgt uw airco wandmodel voor een ideale verdeling van de lucht. De voordelen op een rij:

  • Compact model: strakke vormgeving
  • Voor koelen en verwarmen
  • Bediening via infrarood of wifi

Check hier onze overige vier modellen:

Cassettemodel airco | Plafondmodel airco | Vloermodel airco | Kanaalmodel airco

Klik hier voor gratis en vrijblijvende offerte
Wandairco Kazumi Airco32

Waarom een wandmodel airco?

Een wandmodel airco is een goede oplossing voor uw vertrek als er bijvoorbeeld weinig ruimte is aan uw plafond. Denk aan een ruimte met een verlaagd plafond. Ook zijn deze modellen relatief budgetvriendelijk. Doordat deze modellen horizontale en verticale uitblaaslamellen kennen, is een optimale luchtverdeling gegarandeerd.

Geschikt voor meerdere kleine ruimten

De wandairco is ook geschikt voor meerdere ruimten, in je huis of op kantoor. In iedere ruimte heeft u een binnendeel aan de wand nodig. Het is mogelijk om maximaal vijf binnendelen aan te sluiten op één buitendeel.

Vragen? Stel ze hier!

Het oog wil ook wat

Airco32 heeft elegante wandairco modellen in het assortiment. De Kazumi modellen worden gekenmerkt door de strakke en compacte vormgeving. U wilt tenslotte niet alleen maar een aangenaam binnenklimaat. De vormgeving van uw airco speelt ook een grote rol in uw keuze.

Zuinig met energie

Uiteraard verbruiken wandmodellen airco energie. Maar de modellen van Kazumi doen dit zo spaarzaam mogelijk. De wandmodellen airconditioning die Airco32 aanbiedt zijn voorzien van een zeer zuinig energielabel. Wist u dat onze modellen zelfs zo zuinig zijn dat ze minder verbruiken dan een HR-ketel op gas?

De inverter techniek

Dit is mede te danken aan de speciale inverter-techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat uw wandmodel airco snel op de gewenste temperatuur is en dat deze temperatuur stabiel blijft.

Overtuigd? Bekijk hier onze actiemodellen wandairco van TOSHIBA.

Vrijblijvend en deskundig advies op maat

Bij Airco32 bent u aan het juiste adres voor een vaste airconditioning, in uw woning, winkel of kantoor. Vanaf passend advies tot professionele plaatsing van uw airconditioning. Ontdek hier binnen enkele minuten welke airco bij u past. Gratis en vrijblijvend.

Begin hier