Duurzaam de toekomst in

Airconditioning is tegenwoordig zo zuinig, dat het een goed alternatief is voor de traditionele cv-ketel. Bovendien worden sinds juli 2018 geen bouwvergunningen meer afgegeven voor nieuwbouwprojecten waarin een gasaansluiting is meegenomen. Alles voor een duurzame toekomst.

Helemaal zonder aardgas?

Echter, de meeste woningen kennen vandaag de dag nog een gasaansluiting. Helemaal van het aardgas af is voor velen geen optie. Hoe kunt u uw woning zo duurzaam mogelijk maken en uw gasverbruik terugdringen?

Ontdek de 10 voordelen van airconditioning

Vrijblijvend en deskundig advies op maat

Bij Airco32 bent u aan het juiste adres voor een vaste airconditioning, in uw woning, winkel of kantoor. Vanaf passend advies tot professionele plaatsing van uw airconditioning. Ontdek hier binnen enkele minuten welke airco bij u past. Gratis en vrijblijvend.

Begin hier

Airco en zonnepanelen

Heeft u al zonnepanelen of bent u van plan deze aan te laten leggen? Het is dan een goed idee om dit te combineren met een duurzame airconditioning. Bij airco denkt u vaak aan verkoeling in de zomer, maar al onze TOSHIBA airco’s kunnen verkoelen en verwarmen. Ideaal.

 Een optimaal woonklimaat

Voor optimale klimaatbeheersing is uw airco het hele jaar bruikbaar. De extra energie die u opwekt via zonnepanelen, gebruikt u dan voor een prettig woonklimaat, het gehele jaar door.

Dit kan prima met bijvoorbeeld een wandmodel of plafondmodel airconditioning in uw woning of bedrijfspand. Airco32 denkt hierover graag met u mee.

 

Warmtepomp en airco combineren

Een warmtepomp om een ideaal klimaat te creëren in uw woning wint steeds meer terrein. Dat is helemaal terecht. Zeker in combinatie met zonnepanelen. Onze Estia warmtepomp is een zeer milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele verwarming op aardgas.

Besparing op energiekosten

Een warmtepomp werkt op stroom. Hij haalt warmte uit de lucht als belangrijkste energiebron. Zeer efficiënt en duurzaam dus. Een warmtepomp kan alles wat uw cv-ketel ook kan. Bovendien een goede manier om uw energiekosten terug te dringen.

Wij van Airco32 adviseren u graag over de mogelijkheden. Laat ons uw situatie weten en wij geven u een passend advies. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

TOSHIBA Haori

Wandmodel Haori

bekijk dit model
A
Estia Splitsystemen

Een Estia-splitsysteem verwarmt je huis of bedrijfsruimte op duurzame wijze en kan ook de warmwatervoorziening verzorgen

bekijk dit model
A
R32 All-in-one-systemen

TOSHIBA Estia lucht-water warmtepomp R32 All-in-one systemen

bekijk dit model
A
TOSHIBA Kazumi RAS-13

Aanbieding wandairco TOSHIBA Kazumi RAS-13

bekijk dit model
A
TOSHIBA Kazumi RAS-10

Aanbieding wandairco TOSHIBA Kazumi RAS-10

bekijk dit model
A

Neem contact met ons op