Airco32

Wij zijn Airco32

Jarenlange ervaring

Ruim 25 jaar staat het team van Airco32, onderdeel van Climate32, voor u klaar. Wij zijn specialist in klimaattechniek. Wij verzorgen voor u het complete proces omtrent airconditioning en warmtepompen. Van een passend advies tot deskundige installatie in uw woning of bedrijfspand.

cassette model airco

Kwalitatief hoogstaand vakwerk

Onze betrouwbare en ervaren adviseurs brengen uw wensen in kaart. Onze goed opgeleide monteurs zijn in staat kwalitatief hoog werk af te leveren. Wij denken graag met u mee. Vertel ons uw situatie en één van onze adviseurs voorziet u van een passend advies.

Scholing en training voor personeel

Bij Airco32 vinden wij het belangrijk dat onze kennis en vakmanschap up-to-date blijft. Om dit op hoog niveau te houden, volgen al onze vakmensen training en bijscholing. Zo blijven zij op de hoogte van alle ontwikkelingen en de nieuwste technieken.

Tevredenheid

Wist u dat veel medewerkers van Airco32 al meer dan 10 jaar in dienst zijn? Wij zijn er trots op dat ons personeel zich voor lange tijd verbindt aan ons bedrijf. Mede daardoor zijn onze medewerkers zeer ervaren op het gebied van airconditioning en klimaattechniek. Daar heeft u als klant profijt van.

Neem contact op

Dit alles samen maakt Airco32 tot een betrouwbare partner op het gebied van klimaattechniek en airconditioning. Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Vrijblijvend en deskundig advies op maat

Bij Airco32 bent u aan het juiste adres voor een vaste airconditioning, in uw woning, winkel of kantoor. Vanaf passend advies tot professionele plaatsing van uw airconditioning. Ontdek hier binnen enkele minuten welke airco bij u past. Gratis en vrijblijvend.

Begin hier

Download onze brochure

Optimaal wooncomfort. Overal het juiste klimaat.

Om in meer dan één ruimte een comfortabel binnenklimaat te creëren, biedt het TOSHIBA multi-splitprogramma voor vrijwel elke situatie een oplossing. Op één buitendeel kunnen twee tot vijf binnendelen aangesloten worden.

Download onze brochure