Veltkamp & Pol accountantskantoor, Hattemerbroek

Accountantskantoor Veltkamp & Pol in Hattemerbroek verzocht ons een installatie te ontwerpen voor het conditioneren van negen kantoren. Per kantoor is gekozen voor één binnendeel airconditioning. Zij konden allen worden aangesloten op één VRF buitenunit. . Doordat de airco’s over een warmtepomp beschikken, kan deze installatie zowel koelen als verwarmen.

Alle Toshiba airco’s maken gebruik van de speciale inverter-techniek. Dit zorgt voor een nauwkeurige vermogensregeling, maximale efficiëntie en optimale kostenbesparing.

Doordat er een zeer effiente DC compressor is gebruikt, bereikt deze installatie een hoge rendementswaarde. Een indrukwekkende prestatie die zorgt voor een verlaging van het jaarlijkse energieverbruik. Wilt u ook energie besparen met een airco van Toshiba? Lees verder

Terwijl het accountantskantoor gewoon in bedrijf was, zorgden onze vakkundige monteurs voor de installatie. De totale installatie, inclusief het inregelen, duurde ongeveer tien dagen. Minimaal eens per jaar voeren wij een controle uit, om een goed en duurzaam werkende airco te waarborgen.

Ook airconditioning laten installeren? Neem contact op!


Vrijblijvend en deskundig advies op maat

Bij Airco32 bent u aan het juiste adres voor een vaste airconditioning, in uw woning, winkel of kantoor. Vanaf passend advies tot professionele plaatsing van uw airconditioning. Ontdek hier binnen enkele minuten welke airco bij u past. Gratis en vrijblijvend.

Begin hier