Suurmond BV, Nunspeet

Van Suurmond BV te Nunspeet kregen wij de opdracht voor een nieuwe klimaatinstallatie. Voorwaarde was dat alle twaalf kantoren afzonderlijk van elkaar konden worden gekoeld.

Wij hebben een hoog rendement WTW ventilatie-unit met een een VRF 3-pijps warmtepompsysteem geadviseerd. Deze bestaat uit twaalf satelliet binnendelen. Gelukkig waren er slechts twee buitendelen nodig, zodat het kantooraanzicht mooi blijft.

Duurzaamheid vinden wij belangrijk bij Airco32. Deze hele installatie is uiterst energiezuinig en valt bovendien onder den EIA (Energie Investerings Aftrek) subsidieregeling. Dit betekent dat 58% van de totaalinvestering kan worden verrekend met de winst. Lees hier meer over onze Toshiba airconditionings.

 Autobedrijf Seldenrijk, Harderwijk

Seldenrijk Auto’s uit Harderwijk vroeg ons om een zuinige airconditioningsinstallatie voor vier kantoren. De beste oplossing hiervoor was een cassettemodel airconditioning in ieder kantoor. Alle vier konden deze worden aangesloten op één buitenunit.

In de cassettemodellen van Toshiba zit een warmtepomp, zodat de airco’s kunnen koelen en verwarmen. Door de innovatieve inverter-techniek van Toshiba mogen deze airco’s tot de meest energiezuinige topklasse worden gerekend.

Bovendien kent deze airconditioning een A++ label voor verwarmen. Ook voor koelen wordt een goed rendement behaald. Hierdoor komt deze airco in aanmerking voor de EIA Energie Investerings Aftrek).

Tijdens montage moest er rekening worden gehouden met het bedrijf, wat uiteraard gewoon in bedrijf was tijdens de installatie. De montagetijd was ongeveer 8 dagen.

Tot slot werden de airco’s op de juiste manier ingeregeld. Eén keer per jaar wordt er controle en onderhoud uitgevoerd, om een optimale werking en rendementen te waarborgen. Ook een Toshiba airconditioning kopen? Lees hier verder

Veltkamp & Pol accountantskantoor, Hattemerbroek

Accountantskantoor Veltkamp & Pol in Hattemerbroek verzocht ons een installatie te ontwerpen voor het conditioneren van negen kantoren. Per kantoor is gekozen voor één binnendeel airconditioning. Zij konden allen worden aangesloten op één VRF buitenunit. . Doordat de airco’s over een warmtepomp beschikken, kan deze installatie zowel koelen als verwarmen.

Alle Toshiba airco’s maken gebruik van de speciale inverter-techniek. Dit zorgt voor een nauwkeurige vermogensregeling, maximale efficiëntie en optimale kostenbesparing.

Doordat er een zeer effiente DC compressor is gebruikt, bereikt deze installatie een hoge rendementswaarde. Een indrukwekkende prestatie die zorgt voor een verlaging van het jaarlijkse energieverbruik. Wilt u ook energie besparen met een airco van Toshiba? Lees verder

Terwijl het accountantskantoor gewoon in bedrijf was, zorgden onze vakkundige monteurs voor de installatie. De totale installatie, inclusief het inregelen, duurde ongeveer tien dagen. Minimaal eens per jaar voeren wij een controle uit, om een goed en duurzaam werkende airco te waarborgen.

Vrijblijvend en deskundig advies op maat

Bij Airco32 bent u aan het juiste adres voor een vaste airconditioning, in uw woning, winkel of kantoor. Vanaf passend advies tot professionele plaatsing van uw airconditioning. Ontdek hier binnen enkele minuten welke airco bij u past. Gratis en vrijblijvend.

Begin hier
 • 1 . Wand airco
 • 2 . Plafond airco
 • 3 . Kanaal airco
 • 4 . Vloer airco
 • 5 . Cassette airco

1. Wand airco

Wandmodel airco van TOSHIBA

Een wandmodel airconditioning van TOSHIBA is ideaal voor kleine ruimtes, zoals een slaapkamer of kantoor. Deze modellen worden op een strategische plek tegen de wand gemonteerd. Zo zorgt uw airco wandmodel voor een ideale verdeling van de lucht.

De voordelen op een rij:

 • Compact model: strakke vormgeving
 • Voor koelen en verwarmen
 • Bediening via infrarood of wifi

Lees meer …

2. Plafond airco

Plafondmodel airco van TOSHIBA

Een plafondmodel airconditioning van TOSHIBA is uitermate geschikt voor winkelpanden, vergaderruimten en kantoren. Dit model is ideaal voor het koelen en verwarmen van grotere ruimten. Vandaar dat de plafondairco weinig in woonhuizen wordt toegepast.

De voordelen op een rij:

 • Elegante en gestroomlijnde modellen
 • Airco met groot bereik en optimale luchtverdeling
 • Zeer stille airconditioning

Lees meer …

3. Kanaal airco

Kanaalmodel airco van TOSHIBA

Het fluisterstille kanaalmodel airconditioning wordt helemaal uit het zicht ingebouwd. Alleen het rooster in het plafond zit in het zicht en geeft gekoelde, verwarmde, ontvochtigde en gereinigde lucht. Het kanaalmodel airco van TOSHIBA kan alles.

De voordelen op een rij:

 • Bijzonder compact model (slechts 21cm inbouwhoogte nodig)
 • Geheel uit het zicht ingebouwd
 • Perfect binnenklimaat en fluisterstil

Lees meer …

4. Vloer airco

Vloermodel airco van TOSHIBA

Dit model airconditioning is met zijn praktische afmeting voor iedere ruimte geschikt. Heeft u een werkkamer op een warme zolder onder een schuin dak? Dan is dit vloermodel, oftewel consolemodel airco, van slechts 60×70 cm een uitstekende keuze.

De voordelen op een rij:

 • Geschikt voor onpraktische ruimten
 • Dubbele uitblaasfunctie
 • Met comfort sleep functie

Lees meer …

5. Cassette airco

 

Cassette airco van TOSHIBA

Het compacte cassettemodel airconditioning past zich aan ieders wens aan. Dit model is geschikt voor zakelijk en particulier gebruik en geschikt voor allerlei soorten ruimtes. Van woonkamer tot praktijkruimte. Van hotelkamer tot kantoor.

De voordelen op een rij:

 • Optimaal instelbare luchtverdeling
 • Talloze bedieningsopties
 • Meer dan alleen koelen en verwarmen

Lees meer …